Köpvillkor

Allmänt
Hästavtal tillhandahåller juridiska hästavtal (standardavtal) i PDF-format på hemsidan hastavtal.se.

Hästavtal och hastavtal.se är en del av företaget Digitance med organisationsnummer 651013-087, godkänt för F-skatt.

På hemsidan hastavtal.se kan du köpa hästavtal dygnet runt alla dagar i veckan.
Så här går det till:

  1. Välj hästavtal och Lägg i varukorgen.
  2. Gå sedan vidare med knappen Fortsätt till kassan.
  3. Du dirigeras automatiskt vidare till sidan ”Checka ut” där du fyller i dina uppgifter, ev. rabattkod, läs/kryssa i att du godkänt köpvillkoren och klicka sedan på knappen Fortsätt till PayPal för att betala med kort.
  4. Följ anvisningarna på PayPals betalningssida och fyll i dina kortuppgifter (PayPal-konto behövs inte).
  5. När din betalning är bekräftad får du ett email med ett betalningskvitto.
  6. Hästavtal online finns direkt tillgängliga för nerladdning på hemsidan eller genom en nerladdningslänk i emailbekräftelsen som skickas till din email när köpet är genomfört. Hästavtal med post skickas oftast samma dag. Se detaljer under rubriken Leverans nedanför.

Priser
Alla priser är inklusive moms.

Betalningsalternativ
– Betala med kredit- eller betalkort genom PayPal. Inget PayPalkonto behövs.
Du betalar med ditt Visa eller Mastercard. All information är krypterad med SSL – 128 bit. Pengarna reserveras på ditt konto och dras vanligen direkt, dock senast inom 24 timmar. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure. Inga avgifter tillkommer för kortbetalningen.

Leverans
Leverans sker automatiskt efter att du som kund fullgjort din betalning.

Hästavtal online kan laddas ner direkt på  bekräftelsesidan ”Tack” som visas automatiskt efter att ditt köp är bekräftat. Du får också ett bekräftelsemail där det finns en nerladdningslänk som du kan klicka på för att ladda ner ditt hästavtal. Nerladdningslänken är giltig i 7 dagar och gäller för två nerladdningar. Om du inte haft möjlighet att ladda ner hästavtal ett inom den här tiden eller råkat radera hästavtalet från din dator, ber vi dig att kontakta oss genom att skicka ett email till maila@hastavtal.se, så hjälper vi dig. Uppge i sådant fall ditt namn och gärna ordernummer så emailar vi ditt hästavtal till dig.

Hästavtal med post skickas samma dag om betalningen är bekräftad före kl 16.00. Sker det efter kl.16.00 skickas hästavtalen med post nästkommande dag.

Reklamation
Kontakta oss om du upplever några problem vid nedladdning av dina hästavtal eller om du har någon annan form av reklamation.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Observera dock att tjänsten automatiskt levereras direkt efter att du betalt. När tjänsten blivit levererad så likställs det med att du som användare har samtyckt till att leverans av tjänst påbörjas under ångerfristen vilket medför att ångerrätt ej kan göras gällande.

Ansvarsbegränsning
Hos Hästavtal/hastavtal.se görs från tid till annan uppdateringar, justeringar och andra ändringar både på hemsidan och i hästavtalen. Vi eftersträvar en konstant hög kvalitet såväl tekniskt som innehållsmässigt. Hästavtalen är standardiserade avtal och innehållet i hästavtalen kan dock aldrig ersätta juridisk eller annan professionell rådgivning i enskilda fall. Hästavtal/hastavtal.se iklär sig således inte något rådgivaransvar i enskilda fall eller i förhållande till enskild kund eller till tredje man.

Hästavtal/hastavtal.se och Digitance är ej ansvarig för ekonomisk skada, direkt eller indirekt, som kan uppstå genom användningen av hästavtalen, genom att hästavtalen ej kan nyttjas eller på grund av fel och brister i den information som tillhandahålles. Vårt ansvar gentemot användaren av våra hästavtal kan aldrig bli större än den avgift som erlagts för hästavtalens nyttjande. Det är användarens ansvar att välja korrekta hästavtal samt att, där det finns, följa medföljande anvisningar.

Immateriella rättigheter
Allt innehåll hos Hästavtal/hastavtal.se, inklusive hästavtalen, är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Användarrätten till nerladdade hästavtal, eller de hästavtal som skickats med post, gäller endast för den person som betalat för denna produkt och användarrätten får ej överlåtas till tredje person. Det är absolut förbjudet för användare av våra produkter att kopiera eller på annat sätt sprida de köpta hästavtalen.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL) och den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller från och med den 25 maj 2018 inom EU. Läs mer om det på sidan Integritetspolicy.